Boeken drukken

BOEK DRUKKEN EN INBINDEN

PROFESSIONEEL RESULTAAT, OOK VOOR KLEINE OPLAGES

Bent u op zoek naar een drukkerij die uw boek kan drukken en inbinden? Dan bent u bij Print Service Ede aan het juiste adres. Wij drukken boeken met harde en zachte kaft, in kleur en zwart/wit. Onze printers verzekeren u van een haarscherp resultaat. U kunt bij ons terecht voor grote series, maar ook voor enkele stuks.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt tijdens kantooruren ook een keer langskomen op onze drukkerij. Wij kunnen u dan een aantal voorbeelden laten zien.

Boek drukken: hardcover of softcover
Voor inbinden van een boek hebben wij twee smaken: hardcover en softcover. Oftewel een harde kaft of een zachte kaft. Een softcover is voordeliger dan een hardcover. Een hardcover is daarentegen wel zeer stijlvol. Voor beide manieren van inbinden geldt dat u een zeer professioneel boek ontvangt.

Kleur of zwart wit?
Geen nood: u hoeft niet te kiezen! U kunt zwart/wit en kleurenpagina’s door elkaar heen gebruiken. En in tegenstelling tot sommige drukkerijen, maakt bij ons de plaats van de kleurenpagina’s niet uit. Deze kunt u willekeurig toevoegen. De zwart/wit pagina’s houden de kosten laag. De kleurenpagina’s zorgen voor een fraai resultaat met sprekende kleuren. Ideaal voor foto’s of grafieken. Uiteraard kun u ook het gehele boek drukken in kleur of zwart/wit.

Boek opmaken
Bent u geen held met Microsoft Word? Het opmaken van een boek kan een tijdrovende klus zijn. Bespaar uzelf de kopzorgen en laat uw boek professioneel vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Een goede opmaak verhoogt de leesbaarheid en zorgt voor een professioneel karakter. Wij hebben zelf goede ervaringen met ontwerpstudio Sinds 1961.

Boek drukken: afmetingen

Kiest u voor een standaard maat of wilt u iets ‘anders’. Bij Print Service Ede kunnen wij met ieder formaat uit de voeten! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie. Zij adviseren u graag.