Bouwtekeningen printen

Plotten, scannen en kopiëren van technische tekeningen

Bouwtekeningen plotten? Wij verzorgen het printen van bouwtekeningen, in kleur en zwart/wit. Daarnaast kunnen wij bestaande bouwtekeningen digitaliseren en kopiëren.

Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee. Wij werken bijvoorbeeld samen met een lokale koeriersdienst. Zo komen uw bouwtekeningen altijd op tijd aan op de bouwplaats! Door de bouwtekeningen eens per maand te factureren, blijven de administratieve werkzaamheden tot een minimum beperkt.

Bouwtekeningen plotten in Ede Veenendaal en Wageningen

Bouwtekeningen printen/plotten

Technische tekeningen printen wij snel en voordelig op onze professionele plotter. U bent verzekerd van een haarscherp resultaat, waardoor ieder detail goed leesbaar blijft. Wij printen bouwtekeningen van A2 tot A0 formaat. Indien gewenst kunnen wij ook 36” bouwtekeningen printen. Wij drukken uw tekeningen in kleur of zwart/wit.

Bouwtekeningen scannen en kopiëren

Wilt u een bestaande bouwtekening laten inscannen? Wij verzorgen het scannen en digitaliseren van bouwtekeningen. Uiteraard kunnen we bouwtekeningen ook voor u kopiëren.

Bouwtekeningen: vouwen of rollen?

De keuze is aan u! Wij kunnen uw technische tekeningen vouwen naar A4 formaat. Hierbij is de rechteronderhoek direct leesbaar is. Liever geen gevouwen tekening? Dan kunt u uw bouwtekeningen laten oprollen.

Bouwtekeningen laten bezorgen

Wij werken samen met een lokale koerierdienst. Hierdoor kunnen wij bouwtekeningen snel en voordelig op de bouwplaats afleveren.

Maandfactuur bouwtekeningen

Het zal geregeld gebeuren dat u ‘even snel tussendoor’ een bouwtekening wilt printen. Wij snappen dat u hier geen administratieve rompslomp aan wilt overhouden. Daarom kunt u ervoor kiezen om deze opdrachten in een overzichtelijke maandfactuur te laten zetten.

Print Service Ede

Bouwtekeningen printen en digitaliseren

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op: