Boek drukken en inbinden

Professioneel resultaat, ook voor kleine oplages

Bent u op zoek naar een drukkerij die uw boek kan drukken en inbinden? Dan bent u bij Print Service Ede aan het juiste adres. Wij drukken boeken met harde en zachte kaft, in kleur en zwart/wit. Onze printers verzekeren u van een haarscherp resultaat. U kunt bij ons terecht voor grote series, maar ook voor enkele stuks.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt tijdens kantooruren ook een keer langskomen op onze drukkerij. Wij kunnen u dan een aantal voorbeelden laten zien.

boek drukken en inbinden

Boek drukken: hardcover of softcover

Voor inbinden van een boek hebben wij twee smaken: hardcover en softcover. Oftewel een harde kaft of een zachte kaft. Een softcover is voordeliger dan een hardcover. Een hardcover is daarentegen wel zeer stijlvol. Voor beide manieren van inbinden geldt dat u een zeer professioneel boek ontvangt.

Kleur of zwart wit?

Geen nood: u hoeft niet te kiezen! U kunt zwart/wit en kleurenpagina’s door elkaar heen gebruiken. En in tegenstelling tot sommige drukkerijen, maakt bij ons de plaats van de kleurenpagina’s niet uit. Deze kunt u willekeurig toevoegen. De zwart/wit pagina’s houden de kosten laag. De kleurenpagina’s zorgen voor een fraai resultaat met sprekende kleuren. Ideaal voor foto’s of grafieken. Uiteraard kun u ook het gehele boek drukken in kleur of zwart/wit.

Boek opmaken

Bent u geen held met Microsoft Word? Het opmaken van een boek kan een tijdrovende klus zijn. Bespaar uzelf de kopzorgen en laat uw boek professioneel vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Een goede opmaak verhoogt de leesbaarheid en zorgt voor een professioneel karakter.

Boek drukken: afmetingen

Kiest u voor een standaard maat of wilt u iets ‘anders’. Bij Print Service Ede kunnen wij met ieder formaat uit de voeten! Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie. Zij adviseren u graag.

Print Service Ede

Voordelig boeken drukken

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op:

Printservice Ede, uw vertrouwde drukwerk specialist in Ede

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Grote posters laten drukken

Posters printen

Haarscherpe posters met levendige kleuren. Print Service Ede verzorgt het drukken van posters van A3 formaat tot A0 en groter!

Proefschrift drukken, Scriptie drukken

Proefschrift drukken

Uw proefschrift professioneel geprint en ingebonden. Print Service Ede is een echte specialist in proefschrift drukken

Brochure drukken in Ede

Brochures en tijdschriften

Voor het drukken van magazines bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een strakke catalogus of een glossy magazine.