Posters printEN

Klein- en grootformaat kleurenposters

Gezien worden? Dan geldt: hoe groter, hoe beter! Bij Print Service Ede drukken wij posters en affiches, haarscherp en in levendige kleuren. Ook voor groot formaat posters van A0 formaat en groter!

Onze ColorWave Posters

Veelzijdig en ideaal voor meerdere doeleinden

NIEUW BIJ PRINT SERVICE EDE: POSTERS van A2, A1 en A0 (maar ook grotere en kleinere formaten) voor een aantrekkelijke prijs!

Heeft u al kennis gemaakt met de full colour afdrukken van onze nieuwe ColourWave 700. U zult verbaasd zijn over de mooie kwaliteit posters en bouwtekeningen voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien bieden wij nog veel meer poster mogelijkheden. U kunt bij ons de posters op allerlei materiaal laten printen, zoals op craftpapier, glanzend papier of behang en dik papier.

De Colour-Wave 700 combineert het beste van twee werelden: die van toner en inkjet technologie. Dit resulteert in prints die met hoge snelheid geprint worden en die bovendien direct droog en watervast zijn. Wij produceren bouwtekeningen, CAD, GIS en grafische toepassingen in de maakindustrie, bij architectenbureaus, in de bouw- en ontwerpsector.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van behang, posters, bouwtekeningen, banners en uw andere wensen op grootformaat.

Grote posters laten drukken
roll-up banners en presentatieschermen

Levendige kleurenposters

Onze professionele printers en plotters zorgen ervoor dat ieder ontwerp goed uit de verf komt. Dat betekent haarscherpe prints en waanzinnig levendige kleuren.

Grootformaat posters printen

Grote kleurenposters bestellen? Wij drukken posters van A3, A2, A1, A0, B2, B1, B0 en ABRI formaat. En ook bij groot formaat posters bent u uiteraard verzekerd van haarscherpe prints.

Poster laten ontwerpen

Meer effect uit uw posters halen? Laat ze professioneel vormgeven.  Tezamen met de vormgever kunnen wij u een aantrekkelijk aanbod doen van ontwerp + productie van uw (grootformaat) kleurenposters.

Posterformaten

Kleurenposters drukken wij in de volgende maten:

A3 – 297 x 420 mm
A2 – 594 x 420 mm
A1 – 594 x 840 mm
A0 – 840 x 1189 mm

B2 – 500 x 700 mm
B1 – 700 x 1000 mm
B0 – 1000 x 1400 mm
Abri – 1185 x 1750 mm

Print Service Ede

Grootformaat kleuren­posters

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op:

Printservice Ede, uw vertrouwde drukwerk specialist in Ede

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Flyers drukkerij Ede

Flyers drukken

Print Service Ede is uw partner voor al uw marketing drukwerk. Voordelig en goed folders en flyers drukken.

roll-up banners en presentatieschermen

Roll-up banners

Roll-up banners zijn een ideaal presentatie-middel. Onmisbaar voor beurs of (product)presentatie. U bestelt ze bij Print Service Ede!

Brochure drukken in Ede

Brochures en tijdschriften

Voor het drukken van magazines bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een strakke catalogus of een glossy magazine.

Printservice Ede, uw vertrouwde drukwerk specialist in Ede