Brieven drukken en versturen

Altijd een voordelige direct mail oplossing

Een mailing versturen kan een tijdrovende zaak zijn. Bij Print Service Ede kunnen wij u hierin goed ondersteunen. Wij nemen het volledige proces bij u uit handen of alleen bepaalde onderdelen. Alles afgestemd op uw wensen.

Een mailing verzorgen, wat komt daar allemaal bij kijken?

  • Het drukken van de brieven/kaarten
  • Het adresseren. Dit kan direct op de brief (bij gebruik van een venster-envelop), op de envelop zelf of op een etiket die op het poststuk wordt geplakt.
  • De brieven vouwen en in een envelop steken. U kunt eventueel een kleinigheidje toevoegen, zoals kortingsbonnen of uw visitekaartje.
  • Frankeren en verzenden

Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan contact op met een va

ENVELOPPEN-BEDRUKKEN

Brieven drukken met adresgegevens

Stel u heeft een adressenbestand van 2.000 mensen. Hoe krijgt u dan ieder adres op een brief geprint? Bespaar uzelf de moeite van talloze uren werk. U levert bij ons de adressen aan, bijvoorbeeld in een excel lijst. Wij zorgen vervolgens voor het drukken van de brieven, voorzien van alle adressen.

Brieven laten drukken

U wilt een groot aantal brieven drukken? Print Service Ede is hiervoor een ideale partner. U kunt zelf briefpapier aanleveren met uw eigen huisstijl. We kunnen uw huisstijl ook in één keer meeprinten. Wanneer u uw eigen briefpapier aanlevert, kan de brief eventueel in zwart-wit worden geprint. Dit is voordeliger dan een full color print.

Enveloppen

Veel klanten leveren enveloppen aan, voorzien van de eigen huisstijl. Bij het gebruik van venster-enveloppen zullen naam- en adresgegevens op de brief worden geprint. Bij dichte enveloppen printen wij de NAW-gegevens rechtstreeks op de envelop. Wij vouwen de brieven voor u en steken ze in de enveloppen. Heeft u nog geen eigen enveloppen? Of wilt u er een aantal extra bestellen? Ook daarvoor kunt u op ons rekenen! Lees meer: enveloppen bestellen.

Mailing zonder envelop

Het gebruik van een envelop is niet altijd nodig. U kunt uw mailing bijvoorbeeld drukken op een ansichtkaart. U bespaart niet alleen op de kosten van de enveloppen: ook het vouwen, insteken en dichtplakken is niet meer nodig.

Frankeren en verzenden

Wij kunnen zorgdragen voor het frankeren en verzenden van uw mailing. Hierbij heeft u een vrije keuze uit de bezorgdienst die u wilt gebruiken.

Print Service Ede

slimme direct mail oplossingen

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op:

Printservice Ede, uw vertrouwde drukwerk specialist in Ede

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Flyers drukkerij Ede

Flyers drukken

Print Service Ede is uw partner voor al uw marketing drukwerk. Voordelig en goed folders en flyers drukken.

ENVELOPPEN-BEDRUKKEN

Enveloppen bedrukken

Uw naam en logo op uw eigen enveloppen? Printservice Ede verzorgt het. Snel, vakkundig en voordelig!

briefpapier-drukken

Briefpapier drukken

Briefpapier bestellen doet u eenvoudig en snel bij Print Service Ede. Voordelige tarieven, ook bij kleine oplages.