Roll-up banners

De ideale banner voor beurs en presentatie

Roll-up banners zijn een ideaal presentatie-middel. Onmisbaar voor beurs of (product)presentatie. U zet de banners in een handomdraai op en bergt ze daarna net zo snel weer op. U krijgt bij uw roll-up banners ook nog een handige draagtas. Zo neemt u ze dus gemakkelijk overal mee naar toe.

Bij Print Service Ede kunt u twee soorten roll-up banners bestellen: een budget banner en een luxe variant. In beide gevallen bent u uiteraard verzekerd van haarscherpe prints. Geïnteresseerd? Naam dan contact op met één van onze medewerkers!

roll-up banners en presentatieschermen

Een opvallende banner

Onze roll-up banners drukken wij met de grootste preciezie. Het resultaat is een haarscherpe print met levendige kleuren. Het formaat van de roll-up banners is 85 x 225 cm.

Roll-up banners: overal mee naar toe

Onze roll-up banners neemt u overal mee naar toe. U rolt ze in een handomdraai op. Het doek wordt veilig opgeborgen in de cassette en blijft daardoor kreukvrij. U bergt de banner eenvoudig op in de bijgeleverde draagtas. De roll-up banners staan op zichzelf en kunnen dus op iedere gewenste locatie worden neergezet.

Roll-up banners bestellen

U kunt uw nieuwe roll-up banners via e-mail bij ons bestellen. Uiteraard kunt u ook gewoon telefonisch contact opnemen met onze medewerkers. Zij zorgen er dan persoonlijk voor dat uw roll-up banners volledig naar wens worden geproduceerd. Ook voor vragen over het aanleveren van de bestanden kunt u bij onze medewerkers terecht. Zij helpen u graag verder.

Print Service Ede

voor de mooiste roll-up banners

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op:

Printservice Ede, uw vertrouwde drukwerk specialist in Ede

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Grote posters laten drukken

Posters printen

Haarscherpe posters met levendige kleuren. Print Service Ede verzorgt het drukken van posters van A3 formaat tot A0 en groter!

Flyers drukkerij Ede

Folders drukken

Print Service Ede is uw partner voor al uw marketing drukwerk. Voordelig en goed folders en flyers drukken.

Brochure drukken in Ede

Brochures en tijdschriften

Voor het drukken van magazines bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een strakke catalogus of een glossy magazine.