Proefschrift drukken

Professioneel resultaat, snel geleverd

Print Service Ede heeft alles in huis om uw tijdschriften te drukken. U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten, afwerkingen en manieren van inbinden. of het nu gaat om een high class glossy of het lokale sufferdje: Print Service Ede levert hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Wilt u een tijdschrift, brochure of catalogus drukken? Neem contact op met één van onze medewerkers, of kom langs op onze drukkerij in Ede.

Proefschrift drukken

Wij staan voor een uitstekende service

Steeds meer promovendi vinden hun weg naar Print Service Ede voor het drukken van hun proefschriften. Wij begeleiden promovendi bij het volledige proces en nemen zoveel mogelijk werk uit handen. U bent tijdens het promoveren immers druk genoeg met andere zaken.

Hulp bij de opmaak van het proefschrift

Bent u geen kunstenaar met Microsoft Word? Het opmaken van een proefschrift kan een tijdrovende klus zijn. En dan is er altijd nog die afbeelding die zich niet goed laat uitlijnen of een voetnoot die van de pagina afvalt. Bespaar uzelf de kopzorgen en laat uw proefschrift professioneel vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Uw proefschrift wordt beter leesbaar en u houdt tijd over voor andere zaken.

Gratis omslag lay-out

Een omslag ontwerpen is een behoorlijke klus en wij ervaren dat veel promovendi hier moeite mee hebben. Onze grafische ontwerpers maken daarom graag een omslag-ontwerp op maat. De omslag lay-out voor uw thesis is geheel gratis!

Print Service Ede

Snel en goed uw proefschrift drukken

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op: