Tijdschriften en brochures drukken

Haarscherp geprint, vakkundig ingebonden

Print Service Ede heeft alles in huis om uw tijdschriften te drukken. U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten, afwerkingen en manieren van inbinden. of het nu gaat om een high class glossy of het lokale sufferdje: Print Service Ede levert hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Wilt u een tijdschrift, brochure of catalogus drukken? Neem contact op met één van onze medewerkers, of kom langs op onze drukkerij in Ede.

Brochure drukken in Ede

Papier en afwerking

Bij het drukken van tijdschriften heeft u de keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. Een extra matte of glanzende finish geeft een magazine bijvoorbeeld extra allure. Verder heeft u de keuze uit diverse papiersoorten. Het papier bepaalt hoe een tijdschrift aanvoelt en hoe dik het tijdschrift uiteindelijk wordt. Zwaar papier geeft het tijdschrift extra body, maar het heeft ook nadelen. Zo zijn pagina’s lastiger om te slaan en bij veel pagina’s wordt het geheel erg dik. Onze medewerkers adviseren u graag bij de keuze van het papier en de afwerking.

Tijdschriften inbinden

Print Service Ede kan uw tijdschriften op twee manieren inbinden: nieten en lijmen. De keuze van de bindmethode is voornamelijk afhankelijk van het aantal pagina’s. Nieten is alleen mogelijk bij een beperkt aantal pagina’s. Lijmen kan in principe altijd. Lijmen zorgt voor een professionele uitstraling, maar bij een juiste papierkeuze zal nieten ook een zeer fraai resultaat opleveren.

Kleur en zwart/wit

Wij kunnen uw tijdschriften drukken in kleur en zwart/wit. Voor beide geldt uiteraard dat ieder pagina haarscherp worden geprint. Dankzij onze digitale printers kun u zelfs zwart/wit en kleurenpagina’s door elkaar gebruiken. Op deze manier kunt u de printkosten extra laag houden!

Print Service Ede

Tijdschrift, glossy & catalogus drukken

  • Scherp geprijsd
  • Ook bij kleine oplages
  • Haarfijn en kleurecht drukwerk
  • Uitstekende orderbegeleiding
  • Snelle levering

Neem direct contact op: