Wij zoeken een

Print/ Repro medewerker m/v (36-38 uur)

Wat je doet

Bij Print Service Ede ben je betrokken van begin tot eind bij het print- en afwerkproces van de binnengekomen opdrachten. Je maakt eventuele kleine lay-out aanpassingen, zorgt voor een goede afwerking van het printwerk, snijdt de documenten op maat en bindt ze in voor een kwalitatief stukje maatwerk. Je onderhoudt klant-contact over de voortgang en uitvoer van de opdrachten. De vraag die je jezelf stelt bij het eindproduct is: Is de klant tevreden en ben ik tevreden? Regelmatig bezorg je de opdrachten van klanten uit de regio met de auto.
Een groot onderdeel van je taak is de begeleiding van proefschriften,
inclusief klantcontact, de planning en productie.

wat je kunt

Je bent collegiaal en je bezit een dosis technisch inzicht, wat je helpt bij het instellen van alle apparatuur. Je bent creatief en bovenal wil je kwaliteit leveren.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Oplossingsgericht en accuraat
  • Communiceren in Nederlands en Engels
  • Ervaring met Print / Repro werk

wie je helpt

Bij Print Service Ede kom je te werken in een enthousiast team van 5 collega’s. Wij staan voor elkaar klaar. We overleggen en werken samen om de opdrachten kwalitatief en tijdig af te ronden. Er is een gezellig en persoonlijke sfeer en lunchen doen we gezamenlijk.

wat je krijgt

Je krijgt een baan met een grote diversiteit aan klanten en soorten opdrachten, waar je jezelf kan ontwikkelen en initiatief mag nemen. De werkdagen zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Een afwisselende en creatieve werkomgeving waar het beste uit jezelf gehaald kan worden.

OVER PRINT SERVICE EDE

Print Service Ede staat voor hoogwaardige kwaliteit en service. Wij zijn sterk in maatwerk en kleine oplages. Wij denken graag met de klant mee en staan voor persoonlijk contact.

SOLLICITEER

LAAT VAN JE HOREN!

Stuur een bericht met je naam en woonplaats naar: INFO@PRINTSERVICE-EDE.NL

Ter attentie van Gerwald Hullegien of Fred Feij

 

VOOR MEER INFO

(0318) 645688