Bureaukalender voor uw relaties

Bureaukalender voor uw relaties

Bureaukalender

Wij maken samen voor uw bedrijf een kalender met de uitstraling die bij u past. Zo kunt u uw relaties een geschenk geven dat uw bedrijf goed bekend maakt aan uw klanten. Wij denken met u mee bij al uw printwerk en lay-out.

Seizoensdrukwerk

Zo leveren wij een uitgebreid assortiment aan seizoens drukwerk. U hebt daarbij een ongekend aantal mogelijkheden en keuzes voor verschillende soorten papier en materiaal. U kunt kiezen voor luxe afwerkingen zoals laminaat en u kunt al uw vragen met onze deskundige medewerkers bespreken. Neemt u contact met ons op voor al uw wensen op het gebied van kalenders, kerstkaarten en nieuwjaarswensen voor uw klanten, collega’s of zakenrelaties.

Kalender voorbeelden

Geen reactie's

Geef een reactie